Wieści z Górniczej Wioski

Projekt kulinarny – rekrutacja ZAKOŃCZONA

sierpień 4, 2020

Rozpoczynamy rekrutację uzupełniającą do projektu kulinarnego w Górniczej Wiosce.
Głównym celem projektu jest nabycie przez uczestników umiejętności gotowania tradycyjnych, lecz “odświeżonych”, potraw kuchni borowiackiej.
Zapraszamy osoby, które chcą zdobyć nowe umiejętności praktyczne i nie boją się ciężkiej pracy pod okiem szefa kuchni historycznej z Wielkopolski.
W ramach projektu gwarantujemy darmowe szkolenia i warsztaty, wyżywienie, materiały szkoleniowe, ubezpieczenie, badania sanitarne, szkolenie BHP, zajęcia z doradcą zawodowym, pokrycie kosztów dojazdu na warsztaty, wyjazdy i wizyty studyjne w obiektach gastronomicznych serwujących kuchnię regionalną i tradycyjną i wiele innych ciekawostek. W programie m.in zajęcia praktyczne “kuchnia regionalna Borów Tucholskich: dania główne, desery, dania z ryb, zajęcia cukiernicze” itp.
Wymagania: uczestnicy z powiatu tucholskiego (gminy Lubiewo, Cekcyn, Śliwice, Kęsowo, Gostycyn, Tuchola).
Po zakończeniu projektu najlepsi kursanci mogą liczyć na zatrudnienie. Będzie sporo pracy i ilości godzin spędzonych praktycznie w kuchni pod okiem doświadczonego szefa kuchni.
Jeśli jesteście zainteresowani to prosimy o wypełnienie ankiety rekrutacyjnej i przesłanie jej na buko@las.pl lub kontakt telefoniczny na nr 664778810 do 14 sierpnia 2020.
Ankieta rekrutacyjna dostępna tutaj:
(ankieta w formacie pdf) formularz rekrutacyjny do projektu Gastro EFS
(ankieta w formacie docx) formularz rekrutacyjny do projektu Gastro EFS
Projekt finansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Jeśli możecie to prosimy o udostępnienie i przekazanie osobom zainteresowanym aby informacja dotarła do potencjalnych uczestników.
Projekt dofinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Udostępnij tę wiadomość: